top of page

- Onze Architectuur -

Onze samenleving en beweging wordt gekenmerkt door een toenemend ritme, waardoor onze relatie met onze ruimtelijke omgeving ook continu in verandering is. 

Als antwoord op deze complexiteit gaan we op zoek naar een architectuur die vertrekt vanuit de genius locus van de site, met een morfologie die vlekkeloos overgaat in de omgeving.

De projecten worden gekenmerkt door een tijdloze uitstraling, teneinde een gevoel van rust en welbehagen teweeg te brengen in de spil van het dagelijkse leven.

Ons Creatief Team:

 

P²-architecten uit Gooik

Jan Gorteman uit Affligem

Paul Devriendt uit Asse

Ronny Herremans uit Herzele

Dimitri Absillis uit Deinze

Onze MAATSCHAPPELIJK visie EN Stedelijk ontwerp

Daar waar initieel vooral mensen op leeftijd op zoek waren naar een alternatief voor hun te grote onderhoudsintensieve woning en tuin, komt de vraag naar collectieve woningbouw nu ook meer en meer van jonge mensen die door hun drukke leven net diezelfde voordelen opzoeken: veiligheid, compactheid, comfort en weinig onderhoud.

Hierdoor bouwen wij voor een erg heterogene groep mensen, waarbij we streven naar voor ieder wat wils. Deze interessante mix van intergenerationeel wonen is dan ook waar wij naar streven!

Individuele kavels zullen een minder interessant  concept wor-den.  Hiertegenover moeten we nadenken over een compacte maar functionele manier van samenleven, die vele sociaal-economische en klimatologische voordelen met zich meebrengen.

Onze bouwpijlers... 

AKOESTISCH COMFORT

ENERGIEZUINIGHEID

TOEGANKELIJKHEID

 

AFWERKINGNIVEAU

SERVICE NA OPLEVERING

PERSOONLIJKEBENADERING

                     

D&G 

Een verkoop op plan houdt in dat de afwerking volledig naar uw wensen kan gebeuren. Hierbij staan wij van begin tot einde voor u klaar om u professioneel te begeleiden: 

planindeling,materiaal- en kleuradvies

lichtplan, keukenontwerp, binnenhuis  inrichting,alarmbeveiliging, akoestisch ontwerp en tuinarchitectuur.

Het is onze doelstelling voor iedereen een unieke thuisomgeving te creëren, dewelke ook mogelijk moet zijn binnen de aankoopprijs van uw woning/appartement.

Wij werken reeds jarenlang samen met betrouwbare vaste partners die u met de nodige raad en daad bij zullen staan en waar u zonder twijfel zal vinden wat u zoekt!

Van Hoefs Guy

Wist u dat...?

...onze projecten steeds de naam van een klassieke componist met zich meekrijgen!

Het muzikale talent van mijn vader (muziekleraar, dirigent en muzikaal entertainer), zorgde ervoor dat mijn zus en ik ook een onvermoeibare liefde voor muziek ontwikkelden (viool, klarinet, piano en zang).

Niks mooier dan de muziek dewelke ons zo sterk beroert te vereeuwigen in onze eigen vastgoedprojecten...

Relax for one moment...

Erik Satie - Gymnopedie No 1

bottom of page