top of page

Wat doen wij?

 

Het kopen van bouwgronden, waarrond een mooi en efficiënt woonproject ontwikkeld wordt (appartementen en woningen), vormt onze voornaamste activiteit.

Naast de ontwikkeling van projecten en verkavelingen zijn we ook syndicus en kan u bij ons terecht voor plaatsbeschrijvingen, expertises, alg. bouwondernemingswerken en rent- meesterschap.

Wij zorgen voor de aanstelling van alle partijen die nodig zijn om een gebouw  te realiseren en functioneren hierbij gedurende het gehele proces als coördinerend aannemer. In samenspraak met een architect werken wij het ontwerp uit en treffen wij alle maatregelen met nutsmaatschappijen, gemeente, overheidsinstanties en aanpalende gebouwen.

 

Na nauwkeurige selectie van de onderaannemers, zijn wij zelf actief betrokken bij de voorbereidingen en opvolging van de werkzaamheden op de werf. Voor de fase tot en met wind- en waterdicht worden we hiervoor bijgestaan door ons team van architect, ingenieur en veiligheidscoördinator. 

Het is een vanzelfsprekendheid geworden bij elke vraag van onze aannemers of klanten ter plaatse te gaan om samen naar een uitvoerbare en betaalbare oplossing te zoeken voor alle partijen. Ook na oplevering kan u aldus nog steeds bij ons terecht. 

Wist u dat...?

 

...LLYDA een samensmelting is van keLLY en DAna. 

 

"Naar aanleiding van de aankoop van reeds verschillende appartementen bij nv Llyda kunnen wij stellen dat dit een eerlijke en correcte firma is om mee samen te werken. Perfecte service, vriendelijk en overleg gebeurt steeds in ongedwongen sfeer.

Zeer vertrouwelijke firma!"

A. De Pauw

Topbedrijf om mee samen te werken! Niet alleen oog voor détail, ook kwaliteit en duurzaamheid primeert!

G. De Roy

Correcte service. Zeer degelijke kwaliteit. Tof team. Steeds behulpzaam (zelfs na verkoop) 

A. Van Riet

Syndicus Llyda speelt bijzonder kort op de bal wat het beheer van residenties betreft.

Daardoor worden kleine en grote pannes en ongemakken vlug verholpen.

Ook slagen zij erin de jaarlijkse eigenaarsvergadering van onze residentie steeds vlot en aangenaam te laten verlopen.

Het feit dat zij ook bouwprojecten realiseren maakt dat zij een beter inzicht hebben dan de doorsnee syndicus betreffende onderhoud en reparatie alsook de keuzes van firma’s hiervoor.

 

Bedankt Llyda,

J. Fontaine

"Als klant van het eerste uur, na 22 jaar nog steeds supertevreden. Ongelooflijke service. Alle beloften worden nagekomen.

Qua kwaliteit en afwerking van de appartementen de top in Merchtem."

 

   M. Mares

"Ik ben blij te mogen zien dat onze persoonlijke keuze kleinschalig te blijven werken met ons bedrijf, een warm team van gemotiveerde werknemers en onderaannemers heeft voortgebracht, waarin communicatie met de klant en mekaar het voorwerp van slagen uitmaakt." 

Daniel Taelemans,

Afgevaardigd Bestuurder

bottom of page